Mircea Raicu, Alianta Romania Dreapta | Candidat Colegiul 19, Camera Deputatilor

Tara arde, USL se piaptana

inundatii_65672700-1

Am văzut astăzi declarațiile făcute de liderii USL la sediul de campanie. Mijloc de mobilizare a militanților și a votanților, promisiuni politice pentru cei 10 la sută dintre pensionarii militari cărora li s-au micșorat pensiile, referiri la Traian Băsescu. Zâmbete, glumițe ieftine. Ai zice că România se îndreaptă într-o direcție foarte bună. Altfel cum și-ar putea permite un prim-ministru să râdă tot timpul? Mă gândesc că buna dispoziție permanentă nu poate avea altă explicație decât lipsa griji pentru ziua de mâine.

În altă dimensiune vedeam știrile despre inundațiile de azi-noapte: sute de localități din sudul țării au rămas fără curent; reactorul nuclear de la Cernavodă a fost oprit; mai multe parcuri eoliene au fost oprite; jumătate din municipiul Constanța a rămas fără apă potabilă; acoperișuri luate de vânt în Tulcea; pompierii au fost solicitați să intervină în Ialomița, unde mai multe localități au fost inundate. Victor Ponta își afișează zîmbetul imperturbabil.

Nimic din toate acestea nu ii preocupa nici pe el, nici pe ministrii din cabinetul sau.

Două Românii: una care se zbate abandonată și cealaltă, care zâmbește fericită, sigură că va atinge 70 la sută din viitorul Parlament. Nu m-ar mira să-i văd pe cei din România zâmbitoare mergând la cei din România abandonată să îi scoată la vot duminică...

Sursa foto RTV.net
Inapoi la pagina: Actiuni

Adauga comentariu

*
*

*

*