Mircea Raicu, Alianta Romania Dreapta | Candidat Colegiul 19, Camera Deputatilor

Galerie video

Pretul gigacaloriei ar fi fost astazi cu 40% redus

In Bucuresti, pretul real al gicacaloriei este de 327 Ron. Populatia plateste undeva la 180 Ron pe gigacalorie. Diferenta reprezinta subventia care este acordata de Administratia Publica Locala, in speta Consiliul General al Municipiul Bucuresti. Daca investitiile pentru companiile de furnizare de agent termic ar fi continuat in Bucuresti, astazi, pretul gigacaloriei ar fi fost cu 40% mai mic.

De ce e nevoie de Legea Caldurii

Mircea Raicu explica importanta Legii Caldurii si explica lipsa ei din legile statului. Acum, Legea Caldurii este mai necesara ca oricand pentru ca liberalizarea pretului la gaze pana in 2015 va duce la explozia costurilor cu intretinerea. Cu atat mai mult, in conditiile in care sistemele centralizate de incalzire sunt abandonate de la investitii si modernizare, desi pentru orasele mari, ele sunt cele mai eficiente. Sustine legea caldurii si ARDe o semnatura pe site!

Mircea Raicu despre subventia caldurii

Subvenția, care ne creează atâtea emoții în pragul fiecărei ierni - se dă ori nu se dă - și care vine tot din taxele și impozitele plătite de noi, acoperă de fapt lipsa de performanță a administrației. De ce trebuie sa o platim noi? Căldura poate și trebuie să fie subvenționată până când primăriile și guvernul vor moderniza și restructura companiile de producere și distribuție a căldurii și vor asigura cetăţenilor un preț corect. • Legea Caldurii are ca scop prioritizarea in cheltuirea banului public si protejarea cetateanului captiv intr-o situatie de monopol, asigurand o gestionare mai corecta a resurselor de catre administratia locala.

Mircea Raicu prezinta proiectul Legea Caldurii

Fiti alaturi de noi si sustineti proiectul Legea Caldurii. Haideti sa obligam primarii sa ne asigure subventia caldurii si reabilitarea termica a blocurilor. Aceste lucruri trebuie sa fie o prioritate!

Anuntul Mircea Raicu asupra Legii Caldurii

Mircea Raicu prezinta Legea Caldurii pe site-ul www.legeacaldurii.ro si va invita sa 'ardeti' o semnatura pentru proiectul nostru.

Sustine si tu initiativa lui Mircea Raicu

"Sustine si tu initiativa lui Mircea Raicu, pe www.legeacaldurii.ro"

Semnatura Mircea Raicu

"Sustin din toata inima Legea Caldurii", clip varianta scurta